• +385 1 6258 236
  • sd-duvancic@inet.hr

Orijentacijski alkoholometar “Rakijaš” + Indikator vrenja komine

  • za mjerenje “jačine rakije”
  • za određivanje završetka vrenja voćne komine

rakijski_komplet

Kako bi započeli pečenje rakije neophodno je da sav šećer u komini prevre u alkohol. Ako masulj nije prevrio dobit ćemo manje rakije.

Znanstvena ispitivanja pokazala su da trenutak destilacije prevrelog koma šljive značajno utječe na kvalitetu rakije. Rakije od kasnije destiliranih masulja imale su lošiji kemijski sastav i ocijenjene su nižim ocjenama okusa od kominea koje su destilirane odmah po završenom alkoholnom vrenju.


Saznaj više

Kataloški broj: 1105

Ambalaža: blister ambalaža sa plastificiranim kartonskim uputstvom za upotrebu

Uputstvo: hrvatski, srpski, slovenski

Kontaktirajte nas

  • 10410 Velika Gorica, Črnkovec 33, Hrvatska
  • + 385 1 6258 236
  • sd-duvancic@inet.hr

    Vaše ime (obvezno)

    Vaš email (obvezno)

    Predmet

    Vaša poruka